31. 3. 2020 Pozdravljeni sedmošolci, ker naša komunikacija v spletnih učilnicah že dobro potaka, obveščanje o dodeljenih nalogah na tej spletni strani ni več potrebno. V učilnici vas že čaka nova naloga

_________________________________________________________________________________________________

26. 3. 2020   Sedmošolci, v spletni učilnici vas čakajo nova navodila za pouk geografije. Ker smo zaključili z obravnavanjem Severne Evrope, boste nekaj časa namenili utrjevanju znanja, nekaj časa pa pspoznavanju držav Vzhodne Evrope in Severne Azije. Uspešno delo vam želim.

_______________________________________________________________________________________________

24. 3. 2020   Pozdravljeni, pouk na daljavo se je tudi pri geografiji preselil v spletno učilnico. Po elektronski pošti je bilo na vaše naslove poslano vabilo za vstop vanjo. Potrdite ga ins e mi pridružite. Tam vas čakajo naloge o družbenogeografskih značilnostih Severne Evrope. Uspešno delo vam želim.

_______________________________________________________________________________________________

19. 3. 2020 Pozdravljeni! Današnja ura je namenjena utrjevanju znanja o ledeniško preoblikovanem površju, ki ste ga že usvojili, ko smo obravnavali Alpe. Spoznali pa boste tudi nekaj novih oblik površja, ki so značilne predvsem za Severno Evropo.

_______________________________________________________________________________________________

17. 3. 2020  Pozdravljeni! Na spletne naslove je bilo posredovano gradivo za pouk geografije. Kot smo se pogovarjali že v šoli, bo učna vsebina povezana s severnoevropskimi državami.

______________________________________________________________________________________________

Pozdravljeni dragi sedmošolci tudi iz “zavihka” za geografijo. Na tem mestu boste obveščeni o poslanem delovnem gradivu za predmet geografija. Ne pozabite, da se geografije ne da naučiti brez Atalsa oz. zemljevida obravnavanega območja. Sedaj si lahko pomagate tudi z zemljevidi, ki so dostopni na spletu.

Lepo vas pozdravljam.
Mateja Bevc