30. 3. 2020 Pozdravljeni šestošolci v novem tednu učenja na daljavo. V spletni učilnici vas že čaka nova naloga, s katero boste vadili uporabo zemljevidov in atlasa. Uspešno delo vam želim.

________________________________________________________________________________________________

23. 3. 2020 – Podzravljeni učenci 6. a razreda v novem tednu učenja na daljavo. Mnogi ste že opazili, da vam je bilo posredovano vabilo v spletno učilnico GEOGRAFIJA_6_A, saj ste se že se pridružili s komentarjem, reševanjem kviza Kahoot in upam da tudi reševanjem ostalih nalog. Današnja učna snov je povezana z orientacijo. Se še spomnite, kako smo vadili pred šolo?

Gradivo je bilo posredovano na vaše elektronske naslove in v spletno učilnico. Do naslednjega ponedeljka pa upam, da bo naša komunikacija v večiji meri že potekala v spletni učilnici.

_______________________________________________________________________________________________

16. 3. 2020 – Utrjevanje znanja o načinih prikazovanja zemeljskega površja na zemljevidu.

Učencem je bilo po elektronski pošti poslano navodilo za delo, s katerim bodo utrdili znanje o zemljevidih. V primeru nejasnosti ali vprašanj, učenci kontaktirajo z menoj po elektronski pošti.

__________________________________________________________________________________________________

Dragi šestošolci! Na tem mestu boste dobili pomembne informacije o učni vsebini pouka geografije. Natančna navodila o delu in delovno gradivo boste prejeli na elektronski naslov. Če boste pri delu naleteli na težave, me o tem obvestite po elektronski pošti (mateja.bevc@ponikva.si).

Lepo vas pozdravljam.

Mateja Bevc