30. 3. 2020 Pozdravljeni v novem tednu učenja na daljavo. V spletni učilnici vas čakata dve nalogi z omejenim rokom oddaje. S kvizom boste preverili svoje znanje, do naslednjič pa se boste pripravili na novo preverjanje znanja. Uspešno delo vam želim.

_______________________________________________________________________________________________

27. 3. 20020 Pozdravljeni. Do včeraj ste večinoma vsi pridno uredili skupne dokumente. Nalogo ste torej odlično opravili, sedaj pa vas v učilnici čaka nova. Uspešno še naprej.

_______________________________________________________________________________________________

23. 3. 2020 – Pozdravljeni v novem tednu učenja na daljavo. Od danes deluje naša nova spletna učilnica – ZGODOVINA_9. Na elektronski naslov so učenci že prejeli vabilo, da se vključijo vanjo. Prav tako jih tam čaka že prva naloga V učilnici so tudi navodila, ki jih usmerjajo pri skupnem urejanju dokumentov. Osnovna navodila za današnje delo so bila učencem posredovana tudi po elektronski pošti.

Ostanite zdravi.

__________________________________________________________________________________________________

20. 3. 2020 – Pozdravljeni, na elektronski naslov ste dobili gadivo za učenje zgodovine. Današnja tem je povezana z obdobjem kraljeve diktature v Kraljevini SHS. Za tiste, ki vas to obdobje zgodovine bolj zanima, pa sta pripravljeni tudi dve dodatni vprašanji.

Uspešno delo vam želim.

________________________________________________________________________________________________

16. 3. 2020

UČNA TEMA: Slovenci v 20. in 21. stoletju     UČNA ENOTA: Kraljevina SHS

Delovno gradivo je posredovano učencem po elektronski pošti: delovni list (Vidovdanska ustava – obdobje parlamentarizma) – s pomočjo zapisa na listu preverijo svoj zapis v zvezku o tej temi, ga po potrebi dopolnijo ter odgovorijo na tri vprašanja v nalogi 2. in delovni list (Politični tabori na Slovenskem) – s pomočjo besedila v učbeniku na strani 89 dopolnijo tabelo in s pomočjo vira na delovnem listu rešijo nalogo 2.

V primeru nejasnosti ali vprašanj, učenci kontaktirajo z menoj po elektronski pošti.

Kdor želi, naj opravljeno delo slika in sliko posreduje po elektronski pošti.

_________________________________________________________________________________________________

 

Dragi devetošolci! Na tem mestu boste dobili pomembne informacije o učni vsebini pouka zgodovine. Natančna navodila o delu in delovno gradivo boste prejeli na elektronski naslov. Če boste pri delu naleteli na težave, me o tem obvestite po elektronski pošti (mateja.bevc@ponikva.si).

Lepo vas pozdravljam.

Mateja Bevc