31. 3. 2020 Pozdravljeni osmošolci, ker naša komunikacija v spletnih učilnicah že dobro potaka, obveščanje o dodeljenih nalogah na tej spletni strani ni več potrebno. V učilnici vas že čaka nova naloga

_________________________________________________________________________________________________

25. 3. 2020   Pozdravljeni v novem delovnem dnevu. V spletni učilnici vas danes čaka nova zgodovinska naloga. V prihodnjih urah zgodovine se bomo ukvarjali z Evropo po Napoleonu.

Skrbite za svoje zdravje in kolikor se le da, tudi za svoje znanje.

_______________________________________________________________________________________________

24. 3. 2020   Pozdravljeni, pouk na daljavo se je tudi pri zgodovini preselil v spletno učilnico. Po elektronski pošti je bilo na vaše naslove poslano vabilo za vstop vanjo. Potrdite ga in se mi pridružite. Tam vas čaka kviz Kahoot, s katerim boste utrdili znanje o zgodovini 17. in 18. stoletja. Kviz lahko rešite večkrat in izboljšujete svoje znanje. Uspešno delo vam želim.

________________________________________________________________________________________________

18. 3. 2020 Pozdravljeni! Po elektronski pošti sem vam posredovala novo zgodovinsko nalogo. Tokrat boste brali odlomke iz življenja ljudi v 17. stoletju ter odgovorili na tri vprašanja. Za tiste, ki vas tema bolj zanima, sem pripisala dodatno nalogo.

__________________________________________________________________________________________________

17. 3. 2020  Pozdravljeni! Na elektronske naslove sem vam posredovala delovno gradivo za zgodovino. Sporočite, če boste pri opravljanju naloge naleteli na težavo.

_____________________________________________________________________________________________

Dragi osmošolcii! Na tem mestu boste dobili pomembne informacije o učni vsebini pouka zgodovine. Natančna navodila o delu in delovno gradivo boste prejeli na elektronski naslov. Če boste pri delu naleteli na težave, me o tem obvestite po elektronski pošti (mateja.bevc@ponikva.si).

Lepo vas pozdravljam.

Mateja Bevc