30. 3. 2020 Pozdravljeni v novem tednu učenja na daljavo. Kot veste, vas nove naloge že čakajo v spletni učilnici. Za uvod sem vam pripravila kviz za utrjevanje znanja o legi in površju Južne Amerike. Značilnosti podnebja in rastja v Južni Ameirki pa je današanja nova učna tema, za katero vas navodila za delo prav tako čakajo v spletni učilnici. Veliko uspeha vam želim.

________________________________________________________________________________________________

25. 3. 2020   Pozdravljeni osmošolci. Lepo ste se vključili v spletno učilnico. Tam vas bo danes čakala nova naloga. Želim vam, da jo uspešno opravite in seveda razširite svoje znanje.

Lepo vas pozdravljam.

_____________________________________________________________________________________________

23. 3. 2020 – Pozdravljeni v novem tednu učenja na daljavo. Od danes deluje naša nova spletna učilnica GEOGRAFIJA_8. Vanjo so bili učenci že povabljeni in kar nekaj se jih je vabilu že odzvalo. Delovno gradivo za današnjo učno uro, ki je povezana z lego in osnovnimi značilnostmi Južne Amerike, je naloženo v spletni učilnici.

Če imajo otroci z uporabo spletne učilnice težave, me o tem čim prej obvestite.

Ostanite zdravi.

___________________________________________________________________________________________

16. 3. 2020    UČNA TEMA: Severena Amerika          UČNA ENOTA: Srednja Amerika

Pri zadnji učni uri smo v parih spoznavali družbeno-geografske značilnosti ZDA in Kanade (med državami ste poljubno izbirali). Uporabili smo podatke s spletne strani: https://www.izvoznookno.si/. Preveri, če sta s sošolcem/sošolko nalogo dokončala v šoli, sicer jo dokončaj sam/a. Podatke si lahko tudi med seboj izmenjate.

Na elektronsko pošto si prejel/a delovno gradivo za obravnavo nove učne snovi – Srednja Amerika.

_________________________________________________________________________________________________

Dragi osmošolci! Na tem mestu boste dobili pomembne informacije o učni vsebini pouka geografije. Natančna navodila o delu in delovno gradivo boste prejeli na elektronski naslov. Če boste pri delu naleteli na težave, me o tem obvestite po elektronski pošti (mateja.bevc@ponikva.si).

Lepo vas pozdravljam.

Mateja Bevc