30. 3. 2020

Naj vas še enkrat spomnim na oddajo projekta o hrani. V spletni učilnici najdete navodila in videoposnetek o Združenem Kraljestvu.

 

27. 3. 2020

Kar nekaj vas je že oddalo projekt (rok je do ponedeljka). Danes pa boste spoznavali naravne znamenitosti in rešili kratek kviz.

 

25. 3. 2020

Upam, da ste pojedli zajtrk, saj bomo danes govorili o hrani. Izdelali boste Project in ga oddali v spletni učilnici.

 

24. 3. 2020

Danes bomo povezali angleščino in glasbo. Poslušali boste pesmico Sausages and Ice- cream ter sledili navodilom, ki so objavljena v spletni učilnici.

 

23. 3. 2020

Pozdravljeni v drugem tednu učenja na daljavo. Sedaj ste spoznali spletno učilnico. Naj vas opomnim, da morate oddati kviz iz prejšnje ure. Danes bo objavljena nova naloga povezana z utrjevanjem snovi.

 

20. 3. 2020

Preverjanje znanja ste rešili in večinoma oddali v spletni učilnici. Danes bom objavila današnjo nalogo bralnega in slušnega razumevanja na temo hrane.

 

17. 3. 2020

Zares ste bili zelo odzivni pri vključevanju v spletno učilnico:) Veliko vas je že oddalo preverjanje znanja. Jutri lahko pričakujete rešitve preverjanja, v petek pa novo nalogo.

 

15. 3. 2020

Dragi učenci!

Preko elektronske pošte sem vam poslala vabilo za vstop v spletno učilnico Google Classroom. Odzovite se vabilu in si oglejte  stran. Našli boste tudi prva navodila za delo na daljavo. V primeru težav mi lahko pošljete elektronsko sporočilo na katja.zatler@ponikva.si.

See you in Google Classroom!

Katja Zatler