26. 3. 2020 – Pozdravljeni učenci 6. b razreda in starši, ki spremljate delo vaših otrok. Za pouk geografije je odprta spletna učilnica, v kateri bodo učenci dobili navodila za pouk. Prav tako učlnica omogoča, da v komentarjih postavljajo vprašanja, objavljajo naloge ipd. Učenci so na elektronske naslove že dobili vabilo za vstop v učilnico. Temu vabilu se je do danes zjutraj odzvalo 8 učencev. Upam, da se nam bodo čim prej pridružili še ostali. Do takrat pa bodo navodila nalog poslana tudi na elektonske naslove učencev.

Uspešno delo.

_________________________________________________________________________________________________

19. 3. 2020 – Utrjevanje znanja o načinih prikazovanja zemeljskega površja na zemljevidu.

Učencem je bilo po elektronski pošti poslano navodilo za delo, s katerim bodo utrdili znanje o zemljevidih. V primeru nejasnosti ali vprašanj, učenci kontaktirajo z menoj po elektronski pošti.

__________________________________________________________________________________________________

Dragi šestošolci! Na tem mestu boste dobili pomembne informacije o učni vsebini pouka geografije. Natančna navodila o delu in delovno gradivo boste prejeli na elektronski naslov. Če boste pri delu naleteli na težave, me o tem obvestite po elektronski pošti (mateja.bevc@ponikva.si).

Lepo vas pozdravljam.