31. 3. 2020 Pozdravljeni sedmošolci, ker naša komunikacija v spletnih učilnicah že dobro potaka, obveščanje o dodeljenih nalogah na tej spletni strani ni več potrebno. Tam vas že čaka nova naloga.

_________________________________________________________________________________________________

24. 3. 2020   Pozdravljeni, pouk na daljavo se je tudi pri DKE preselil v spletno učilnico. Po elektronski pošti je bilo na vaše naslove poslano vabilo za vstop vanjo. Potrdite ga in se mi pridružite. Tam vas čakajo naloge o razvoju človekovih pravic. Uspešno delo vam želim.

__________________________________________________________________________________________________

17. 3. 2020 – Obveščam vas, da sem vam delovno gradivo za pouk etike posredovala na vaš elektronski naslov. Prepričana sem, da vam zastavljene naloge ne bodo povzročale preveč težav. Če pa temu ne bo tako, pa veste, da me lahko vsak trenutek o tem obvestite in vam bom z veseljem pomagala.

_______________________________________________________________________________________________

Pozdravljeni dragi sedmošolci! Na tem mestu boste lahko sledili, kdaj je bilo posredovano delovno gradivo na vaše elektronske naslove. Ta informacija bo verjetno koristila tudi nekaterim staršem, ki bodo v pomoč svojim otrokom pri opravljanju dela na daljavo.

Če boste imeli kakšna vprašanja, sem vam seveda na voljo – pišite na mojo elektronsko pošto.

Lepo vas pozdravljam.

Mateja Bevc