27. 3. 2020 Pozdravljeni! Čaka nas še zadnja tema učnega sklopa Družbenogeografske značilnosti Slovenije. Vem, da o varovanju okolja že veliko veste. Svoje poznavanje teme še utrdite in poglobite z reševanjem nalog na delovnem listu, ki vas čaka v spletni učilnici.

__________________________________________________________________________________________________

24. 3. 2020  Pozdravljeni, pouk na daljavo bo tudi pri geografiji potekal v spletni učilnici. Na elektronske naslove ste že dobili vabilo za vstop vanjo. Potrdite ga in se mi pridružite. Tam vas čakajo navodila za delo pri današnji uri geografije, ki je povezana s turizmom v Sloveniji. Uspešno delo vam želim.

_____________________________________________________________________________________________

20.3.2020 Devetošolci, po elektronski pošti sem vam posredovala delovno gradivo za pouk geografije. Tokrat boste za reševanje nalog, povezanih z gospodarskimi panogami v Sloveniji, uporabili spletni učbenik in nekatere druge spletne povezave.

Uspešno delo vam želim.

_____________________________________________________________________________________________

17. 3. 2020   Pozdravljeni! Na elektronsko pošto sem vam že posredovala delovno gradivo za pouk geografije. Skupinsko delo v šoli na temo prometa, boste končali individualno, lahko pa tudi skupinsko, če boste med seboj sodelovali na daljavo.

________________________________________________________________________________________________

Dragi devetošolci! Na tem mestu boste dobili pomembne informacije o učni vsebini pouka geografije. Natančna navodila o delu in delovno gradivo boste prejeli na elektronski naslov. Če boste pri delu naleteli na težave, me o tem obvestite po elektronski pošti (mateja.bevc@ponikva.si).

Lepo vas pozdravljam.

Mateja Bevc